Parkeren op Schiphol

Ga je binnenkort met vakantie en vlieg je vanaf Schiphol airport, dan wil je graag je auto dichtbij parkeren. Inmiddels zijn er de nodige aanbieders van parkeerplaatsen op en rond Schiphol, daarom hebben wij de goedkoopste parkeerplaatsen op een rijtje gezet. Vergeet niet op tijd uw parkeerplaats op Schiphol te reserveren.

Shuttle bus van parkeerplaats naar Schiphol vertrekhal

Veel parkeerplaatsen bevinden zich niet op Schiphol zelf maar in de omgeving ervan. Er wordt dan vaak een pendeldienst aangeboden die bijvoorbeeld elke 10 minuten op en neer rijd naar de aankomt- en vertrekhal.

Vliegparkeren.nl 1700 parkeerplaatsen beschikbaar. Elke 10 minuten een shuttlebus naar de vertrekhal.
SchipholParkingPlaza Online reserveren tot een uur van tevoren. Gratis annuleren. Overdekt parkeren. Gratis shuttle bus. Auto wassen mogelijk.
P5 parkeren Schiphol Valet parking. Online reserveren. 24 uur per dag bereikbaar. Uitstappen bij vertrekhal.
Cheap Valet Parking Voordelig valet parkeren vanaf 3,80 euro per dag.
247 Parking Keuze tussen Valet parking en Shuttle bus. Overdekt parkeren, je auto laten wassen en zelf verse bloemen behoren tot de mogelijkheden!

Auto wassen en stofzuigen

Een aantal aanbieders hebben nu ook de mogelijkheid om je auto te laten wassen en stofzuigen terwijl jij op vakantie bent. Zo stap je na je vakantie weer in een schone glimmende auto.

Valet parking

Voor wie iets meer te besteden heeft is er valet parking. Hierbij rijd je zelf naar de vertrekhal op Schiphol en vervolgens wordt je auto voor jou geparkeerd. Als je dan weer terugkomt van je vliegvakantie, dan wordt je auto weer voorgereden bij de aankomsthal op Schiphol en kun je zonder verder gedoe naar huis rijden.